Розділ 1 Загальні положення

НАШИ УСЛУГИ
Ця Політика конфіденційності є договором приєднання відповідно до положень статті 634 Цивільного кодексу України. Політика конфіденційності описує способи, за допомогою яких збирається, зберігається і використовується інформація про користувачів, які відвідують https://zars.management (далі - Сайт). Ця Політика конфіденційності поширюється також на відносини, пов'язані з правами та інтересами третіх осіб, які не є користувачами Сайту, але чиї права та інтереси можуть бути порушені в результаті дій користувачів Сайту.

Інформація на Сайті надана Товариством з обмеженою відповідальністю «ЕСТЕЙТ СЕРВІС МЕНЕДЖМЕНТ», (надалі – Власник, Адміністрація).

Використовуючи цей Сайт, Ви погоджуєтеся на збір і використання інформації на умовах, зазначених нижче в цій Політиці конфіденційності. Якщо Ви не згодні дотримуватися цієї Політики конфіденційності, будь ласка, негайно припиніть використання Сайту. Ви також визнаєте, що Адміністрація може час від часу змінювати, модифікувати, доповнювати або видаляти чи іншим чином оновлювати цю Політику конфіденційності на свій розсуд без попереднього повідомлення, тому ми радимо її регулярно переглядати. Продовжуючи використовувати Сайт після внесення таких змін, ви погоджуєтеся та приймаєте їх як частину Політики конфіденційності.

Розділ 2 Інформація яка може бути зібрана
У цьому розділі Політики конфіденційності Адміністрація повідомляє про інформацію, яку може отримати про Вас у зв'язку із використанням Вами Сайту, яка може включати:
Інформація особистого порядку (персональні дані) та Інформація неособистого порядку.
Інформація особистого порядку (надалі – «особиста інформація») – це інформація, що визначає Вас як особу, зокрема: Ваше ім'я, місце проживання, місце роботи, контактні засоби зв'язку, вік та ін. Особиста інформація одержується Адміністрацією, лише якщо Ви добровільно надаєте її нам.

Не персональну (не особисту) інформацію, тобто інформацію, яка не використовується для ідентифікації Вас. Ми поважаємо Вашу довіру та не передаємо Вашу особисту інформацію іншим особам без законних підстав. Ми також можемо збирати неособисту інформацію, яку Ви добровільно надаєте, зокрема, інформацію, що міститься у відповідях на запитання в анкетах чи опитуваннях, або у відгуках. Як описано нижче, Адміністрація може пов'язувати не особисту інформацію з особистими даними, і після цього така інформація стане персональною інформацією. Ми використовуємо ваші персональні дані такою мірою, наскільки це необхідно для раціонального виконання наших юридичних обов'язків.


Розділ 3 Ціль збору інформації
Адміністрація використовує особисту інформацію для кращого розуміння Ваших потреб та інтересів, а також для забезпечення Вас кращим обслуговуванням. Адміністрація використовує інформацію, яку збирає про користувачів Сайту, включаючи особисту інформацію, для оцінки та підвищення ефективності роботи Сайту та наповненості його контентом, з метою розробки нових програм, послуг та для аналізу ринку.

Розділ 4 Права та обов'язки сторін
Використовуючи Сайт, ви як користувач погоджуєтеся та приймаєте його норми, а також надаєте дозвіл на збір, використання та розповсюдження ваших персональних даних у порядку, визначеному Політикою конфіденційності.

Ви погоджуєтеся отримувати певні повідомлення. Зокрема, Адміністрація може використовувати Ваші персональні дані, щоб надсилати Вам повідомлення на e-mail або номер телефону шляхом відправлення листа, sms повідомлення, голосового повідомлення чи дзвінка, про нашу продукцію та послуги.

Ми не будемо продавати, ділитися або іншим чином поширювати Ваші Персональні дані третім особам, окрім як за вашою згодою або на умовах та за винятком випадків, передбачених у цій Політиці конфіденційності. Персональні дані також можуть бути передані третім особам, без додаткового повідомлення Вас про таку передачу, з дотриманням положень чинного законодавства. Крім того, Персональні дані можуть бути розголошені третій особі, без додаткового повідомлення Вас про таку передачу, якщо Адміністрація зобов'язана зробити це відповідно до чинного законодавства, судового рішення або акту уряду, або якщо таке розголошення необхідне в інших випадках для сприяння в будь-якому законному розслідуванні або судочинстві в Україні або за її межами.

Ваша персональна інформація захищається відповідно до чинного законодавства України, в тому числі у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних».

Користувачі несуть відповідальність за збереження безпеки облікових даних для входу на Сайт. В свою чергу, щоб забезпечити безпеку і конфіденційність Персональних даних, які Адміністрація збирає онлайн, Адміністрація використовує мережі даних, захищені, крім іншого, мережевим пристроєм захисту, прийнятим в якості галузевого стандарту, і захистом з використанням паролів.

В ході роботи з Вашими Персональними даними Адміністрація вживає заходів, розроблених для захисту інформації від втрати, неправомірного використання, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення. При цьому Ви визнаєте і погоджуєтеся, що будь-яка інформація, відправлена на Сайт, може бути прочитана або перехоплена іншими особами, навіть якщо є спеціальне повідомлення про зашифрований вид передачі.
Обробка Персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сайту. Коли Адміністрація обробляє Персональні дані, то вживає заходів, щоб забезпечити точність і актуальність Ваших Персональних даних для тих цілей, для яких вони були зібрані.

Розділ 5 Інші положення
На сайті https://zars.management використовуються кукі (Cookies) та дані про відвідувачів сервісу Google Analytics. За допомогою цих даних збирається інформація про дії відвідувачів на сайті з метою поліпшення його змісту, вдосконалення функціональних можливостей сайту, створення якісного контенту та сервісу для відвідувачів. Ви можете у будь-який час змінити налаштування свого браузеру таким чином. Щоб браузер блокував всі файли cookie чи сповіщав про відправлення таких файлів. Потрібно врахувати, що при цьому деякі функції та сервіси не зможуть працювати належним чином. З огляду на специфіку мережі Інтернет, Адміністрація не може гарантувати високі стандарти забезпечення конфіденційності на інших веб- сайтах, на які дає посилання, або нести відповідальність за зміст цих сайтів, відмінний від цього Сайту. Дійсність Політики конфіденційності Якщо з тих чи інших причин одне або декілька положень цієї Політики конфіденційності буде визнано недійсним або таким, що не має юридичної сили, це не впливає на дійсність інших положень цієї Політики конфіденційності.


Розділ 6 Контактна інформація
Якщо Ви хочете зв'язатися з Адміністрацією з питань використання, а також уточнення Ваших Персональних даних, або заперечити проти обробки Ваших Персональних даних, будь ласка, надішліть листа електронною поштою на адресу: office@zars.management.

Якщо Ви зв'язуєтеся з Адміністрацією, будь ласка, вкажіть, яку саме інформацію Ви просите виправити, оновити або видалити разом з належним розкриттям інформації про Вашу особу. Якщо Адміністрація видалить Ваш обліковий запис, Адміністрація залишає за собою право зберігати певну демографічну інформацію про Вас для цілей поліпшення продукту.

Made on
Tilda